Spejl Solfilm

Sølv eller ‘spejl’ solfilm bruges især, når blænding fra solen er det væsentlige problem. Sølvfilmen reflekterer de skarpeste solstråler, men uden at gøre lokalet mørkere i nævneværdig grad.

Sølv solfilmen har den positive sideeffekt, at den også hindrer direkte indsyn og er derfor velegnet til vinduer, som vender ud mod befærdede gader og stræder eller ved arbejdspladser, hvor man gerne vil undgå indkig. Sølv solfilmen bruges også i stor udstrækning til rytterlys, tag-vinduer ol.

Med 3M solfilm monteret på dine vinduer, får du en effektiv sol-afskærmning og du vil straks opleve, at temperaturen falder indenfor og giver et behageligere lysindfald og  indeklima uden nævneværdigt tab af dagslys.

Reducerer omkostning til el

Endnu en vigtig faktor er, at elregningen også bliver positivt påvirket, når du bruger 3M solfilm. Du sparer nemlig el til at køle servere og lokaler ned og på den måde gavner du både el-regningen, får et bedre indeklima og ikke mindst en positiv effekt på klima- og miljø grundet det lavere el-forbrug.

Som bonus modvirker 3M solfilm kuldebroer fra kolde glaspartier om vinteren!

Slip lyset ind og luk varmen ude

Med 3M solfilm undgår du også de gener som persienner og gardiner giver – nemlig at du ikke kan se ud af vinduet og lokalet bliver mørkere. Persienner og gardiner har endvidere den ulempe, at de ikke køler, men istedet holder varmen på indersiden af dine vinduer og på den måde bidrager til at varme luften i lokalet ekstra op. Og så skal du bruge endnu mere el til at køle lokalerne ned.

Kan ikke ses – kun mærkes

De nye 3M solfilm kan stort set ikke ses, men effekten er i dén grad til at mærke.

De dokumenterede effekter er bl.a.:

15 års garanti

Vi giver helt op til 15 års garanti på de opgaver, vi monterer med 3M solfilm. Du kan få garantibeviset udleveret, når vi har færdiggjort monteringen.

Ring til én af vore specialister på 3636 3400 og hør mere om mulighederne med solfilm.

DAKI leverer og monterer også folier – både ude og inde

Vi er også førende leverandører af folie til alle formål, til dekorering af både indendørs og udendørsglas, facader og biler.

Vores tidligere cases

Sådan slap Herlev Byskole af med varmegener

4 ud af 10 danske skoler har ikke ventilationsanlæg: Eleverne smelter i varmen. Men der er hjælp at finde. Op mod ...
Læs mere

Den Sorte Diamant – nu med 3M solfilm på

Da den Den Sorte Diamant, som huser Det Kongelige Bibliotek, stod færdig fik Danmark og Købehavn en helt unik bygning ud ...
Læs mere

Kontakt os i dag og få et godt tilbud

Vi står altid klar til at hjælpe med jeres næste projekt

Scroll to Top

Få et uforpligtende tilbud

Beskriv dit projekt. Så vender vi tilbage med en god pris.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.