Eksperter i solfilm

DAKI har siden midten af 1970’erne monteret mange hundredetusinde kvadratmeter solfilm på bygninger og boliger i hele Danmark. Det giver selvfølgelig en vis rutine og erfaring, som vi er klar til at dele med vore kunder.

Vores team af rådgivere og montører er klar til at rykke ud og måle op, rådgive om de bedste løsninger og udarbejde tilbud på alle typer opgaver.

Vi samarbejder med bygherrer, arkitekter, virksomheder, offentlige institutioner og private og sætter stor ære i, at aflevere et kvalitetsresultat, som løser den enkelte kundes behov.

En kontakt, du kan regne med

For at gøre det nemt for dig som kunde har du altid den samme kontaktperson, som følger din opgave helt til dørs.

Samvittighedsfuld adfærd

Vi har som leverandør stort fokus på miljørigtige produkter og vi benytter kun miljøvenlige hjælpematerialer. Og vi rydder pænt op efter os og sørger for at affald fra alle opgaver medtages og destrueres miljørigtigt.

Vi leverer totalløsninger

Nogle opgaver kræver lidt mere end det sædvanlige. Derfor arbejder vi med de dygtigste specialister, når opgaven f.eks. kræver lift eller stillads for at komme i højden. 

Vi er vant til at koordinere opgaver fra start til slut, så du kan blot læne dig tilbage og nyde resultatet og effekten af vort arbejde.

Hos DAKI er service og kvalitet ikke bare begreber – det er det, vi leverer.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud

Vi står altid klar til at hjælpe med jeres næste projekt

Scroll to Top

Få et uforpligtende tilbud

Beskriv dit projekt. Så vender vi tilbage med en god pris.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.