Hotel Kong Arthur investerer i gæsternes ophold

I de smukke omgivelser og med kig til Søerne i København ligger Hotel Kong Arthur. Hotellet ønskede at byde gæsterne på endnu bedre komfort. DAKI har nu monteret 3M’s unikke Prestige 70 solfilm på den ene af hotellets fløje og resultatet er så overbevisende og mærkbart, at etape 2, som bl.a. dækker den smukke forside-facade sættes i gang og færdiggøres i juni 2024.

Solfilmen vil reducere hotellets CO2-aftryk og give besparelser på omkostningen til nedkøling og ikke mindst give gæsterne endnu et løft til en dejlig og behagelig oplevelse i det flotte, gamle hotel.

Mere om Hotel Kong Arthur

Den stolte bygning ligger for enden af en lille brolagt sidegade let tilbagetrukket fra den vej, der fører rundt om byens gamle søer.

Du kan finde ro og varme på de hyggelige værelser, i spaen og ved pejsen i lobbyen. Du kan holde møder i vores velindrettede mødefaciliteter, og du kan spise på tre forskellige, populære restauranter. Hos os får du service, der er så god, at den minder om omsorg, og en nordisk morgenmad, der er så bæredygtig, at den næsten bliver rebelsk. Se hotellets hjemmeside her: https://arthurhotels.dk/

Kontakt os i dag og få et godt tilbud

Vi står altid klar til at hjælpe med jeres næste projekt

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.