Solfilm

Der er stor forskel på effekten af den enkelte solfilm og ikke mindst den type glas, solfilmen skal monteres på. Derfor er det en god idé at tale med en af vore specialister om dit behov, så vi i fællesskab kan finde den helt rigtige løsning til dig.

3M Prestige solfilmen er den mest avancerede solfilm på markedet. Den er stort set usynlig, når den er monteret, men grundet den særlige teknologi og sammensætning af fibre, er den også helt fantastisk effektiv mod både blænding og til at sænke inde-temperaturer.

Solfilm er godt for miljø og klima

Fælles for alle 3M solfilm er, at de reducerer varmen i indemiljøet. Og som bonus vil du kunne se reduk-tionen på dit elregnskab. De varmegrader, som solfilmen reducerer temperaturen med skal air-condition- eller ventilationsanlægget ikke bruge energi på og dermed hjælper du både klimaet og sparer på dit elforbrug.

Og som ekstra bonus modvirker 3M solfilm kuldebroer fra kolde glaspartier om vinteren!

Slip lyset ind og luk varmen ude

Med 3M solfilm undgår du også de gener som persienner og gardiner giver – nemlig at du ikke kan se ud af vinduet og at lokalet bliver mørkere. Persienner og gardiner har endvidere den ulempe, at de ikke køler, men istedet holder varmen på indersiden af dine vinduer og på den måde bidrager til at varme luften i lokalet ekstra op. Og så skal du bruge endnu mere el til at køle lokalerne ned.

Kan ikke ses – kun mærkes

3M solfilm kan stort set ikke ses, men effekten er i dén grad til at mærke.

De dokumenterede effekter er bl.a.:

15 års garanti

Vi giver helt op til 15 års garanti på de opgaver, vi monterer med 3M solfilm. Du kan få garantibeviset udleveret, når vi har færdiggjort monteringen.

Ring til én af vore specialister på 3636 3400 og aftal et uforpligtende møde hos dig. Så kan vi hurtigt fortælle og vise dig, hvor effektive 3M solfilm er.

DAKI leverer og monterer også folier – både ude og inde

Vi er også førende leverandører af folie til alle formål, til dekorering af både indendørs og udendørsglas, facader og biler.

Vores tidligere cases

Den Sorte Diamant – nu med 3M solfilm på

Da den Den Sorte Diamant, som huser Det Kongelige Bibliotek, stod færdig fik Danmark og Købehavn en helt unik bygning ud ...
Læs mere

Sådan slap Herlev Byskole af med varmegener

4 ud af 10 danske skoler har ikke ventilationsanlæg: Eleverne smelter i varmen. Men der er hjælp at finde. Op mod ...
Læs mere

Kræftens Bekæmpelse vælger 3M solfilm fra DAKI

Når solen bager på domicilet på Strandboulevarden bliver der ulideligt varmt og i løbet af dagen blænder solens stråler også medarbejderne ...
Læs mere

Kontakt os i dag og få et godt tilbud

Vi står altid klar til at hjælpe med jeres næste projekt

Scroll to Top

Få et uforpligtende tilbud

Beskriv dit projekt. Så vender vi tilbage med en god pris.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.