Sandblæst folie

Matteret folie, sandblæst folie – kært barn har mange navne.

Folien udmærker sig ved at imitere de flotte gamle glas, som ved sandblæsning blev matte og hindrede direkte indkig.

Den sandblæste/matterede folie er oplagt til brug på større glaspartier. Enten som ‘advarsel’ eller som hel eller delvis afskærmning af mødelokaler, konsultationer, lager osv.

Folien er ideel til at sætte striber på glaspartier eller på indgangspartier med logo udskåret eller printet på folien. Ja, man kan næsten lave hvadsomhelst med en sandblæst folie.

 

Oplæg og layout

Vi laver rigtig gerne et oplæg og layout til dig udfra dine idéer. Gennem mange års erfaring kan vi rådgive og vejlede dig om, hvordan du bedst udnytter foliens særlige kvaliteter.

Ring og få en dialog med én af vore specialister på 3636 3400 eller skriv til daki@daki.dk. Så giver vi dig vore bedste råd tilbud.

Eksempel på plotterskåret folie

Her har vi fået lov til at plotterskære i en sandblæst folie. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad den snadblæste folie kan bruges til i afskærmnings- og dekorationsmæssig henseende.

Få et oplæg og et tilbud

Vi leverer rigtig mange forskellige løsninger og vore grafikere udarbejder gerne et layout og tilbud på dine idéer.

Ring 3636 3400 eller skriv til daki@daki.dk. og få et bud på din opgave.

Andet foliearbejde

Vi har i mange år dekoreret firmabiler, facader, glaspartier og andet med al slags folie. Når vi har haft en dialog med dig udfærdiger vi et layout med farveprøver. Når layoutet er godkendt producerer vi folien på vort værksted og aftaler tid for montering.


Ring til én af vore konsulenter på 3636 3400 og aftal et uforpligtende møde hos dig. Så kan vi hurtigt fortælle og vise dig, hvor effektive 3M solfilm er.

Vores tidligere cases

3M Prestige solfilm til Københavns Lufthavne

Loungeområderne i Københavns Lufthavne er områder, hvor fly-passagerer slapper af inden de skal ud i verden. Især i sommerperioden opvarmer solen de …

Læs mere

Kræftens Bekæmpelse vælger 3M solfilm fra DAKI

Når solen bager på domicilet på Strandboulevarden bliver der ulideligt varmt og i løbet af dagen blænder solens stråler også medarbejderne …

Læs mere

Den Sorte Diamant – nu med 3M solfilm på

Da den Den Sorte Diamant, som huser Det Kongelige Bibliotek, stod færdig fik Danmark og Købehavn en helt unik bygning ud …

Læs mere

Kontakt os i dag og få et godt tilbud

Vi står altid klar til at hjælpe med jeres næste projekt

Scroll to Top

Få et uforpligtende tilbud

Beskriv dit projekt. Så vender vi tilbage med en god pris.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.