Den Sorte Diamant – nu med 3M solfilm på

Da den Den Sorte Diamant, som huser Det Kongelige Bibliotek, stod færdig fik Danmark og Købehavn en helt unik bygning ud til vandet og med kig til både Amager og centrum. Bygningen er udført med meget store glaspartier for at give den unikke fornemmelse af rum og tid. Men hurtigt viste det sig, at både gæster og især medarbejdere døjede med varme og lys i den unikke bygning fra de mange glaspartier. I samarbejde med bygherre og arkitekt fremlagde DAKI det bedste løsningsforslag til at reducere generne fra solen uden at ændre bygningen udtryk og fornemmelse af rum, udsyn osv.

Og efter en udbuds-runde valgtes DAKI A/S som leverandør med montering af den unikke 3M Prestige solfilm. Det var en ganske speciel opgave, hvor hvert solfilmstykke skulle tilpasses, da alt glas på Diamanten er monteret med helt specielle beslag, som ikke måtte dækkes af solfilmen. Desuden skulle arbejdet udføres fra lift, så DAKI’s montører fik set København fra toppen – i bogstaveligste forstand. Arbejdet gik i gang til tiden og færdigmeldt i sensommeren 2015 til alles tilfredshed.

Det er langt fra første gang DAKI vælges til store og specielle entrepriser. I 2012 var det FN Byen og UNI Pension, som fik monteret 3M film på facadeglassene og ligeledes i 2015 har bl.a. Hewlett Packard (HP) også fået monteret solfilm på glas og rytterlys.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud

Vi står altid klar til at hjælpe med jeres næste projekt

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.